Stockholm

VÅR FANTASTISKA HUVUDSTAD

I Stockholm finns det flera olika spaanläggningar att välja på om du är sugen på att ta en weekend med spas. Ofta så har ett spa flera olika behandlingar, massage med mera att välja på så väl som det finns bastu, bassänger, varma källor, kalla bad, duschar och massa mer saker för att du ska kunna koppla av på ett bra sätt.

Här är några bra ställen med spa i Stockholm:

Stallmästaregården

Stallmästaregården hittar du vid Brunnsviken i Norrtul. Spaet finns i ett 1600-tals värdshus. Njut av den vackra miljön, koppa av, ät god mat och bo bra. Härliga spabehandlingar finns på det närliggande Planet Fitness.

Grand Spa - Grand Hotel

Grand Spa ligger på anrika Grand Hotel i Saltsjöbaden. De erbjuder dagspa samt att de även har weekend de luxe. Du kan njuta av ehandlingar, bastu och jacuzzi. Missa inte den vackra utsikten över Baggensfjärden

Sturebadet Marina Tower

Vill du ha en spa weekend som är inspirerad av Turkiet? Då är Sturebadet Marina Tower perfekt. Detta ställe ligger i Nacka och är en filial till Sturebadet. Här kan du njuta av turkiska bad, välgörande behandlingar och olika spakurer. 

Yasuragi

Yasuragi bjuder på japansk njutning för både kropp och själ. Här går det att boka in sig över dagen eller för en hel weekend med övernattning och god mat.

Blue Hamam Spa

På Lidingö så finns Blue Hamam Spa. Det är ett turkiskt badhus och spa. Testga på olika behandlingar över en hel weekend eller bara över dagen. De erbjuder hamam-bad, massage och kundaliniyoga.

18 Jun 2020